Konkurs për punë në ShKÇAK: Zëvendës Drejtor

Shoqata e Kontabilistëve të Çertifikuar dhe Auditorëve të Kosovës (SHKÇAK), është duke kërkuar person të motivuar për  të punuar në zhvillimin e profesionit të kontabilitetit dhe auditimit në favor të...

2018-01-10 - 09:24 Lexo me shumë

Konkurs për punë në ShKÇAK: Asistent Financiar

Shoqata e Kontabilistëve të Çertifikuar dhe Auditorëve të Kosovës (SHKÇAK), shpall konkursin për plotësimin e pozitës: Asistent Financiar Detyrat dhe përgjegjësitë: Asiston në mirëmbajtjen e sistemit...

2018-01-10 - 09:06 Lexo me shumë

Konkurs pune në BDO: Auditor Senior, Kontabilist i Lartë, Auditor Junior

Për konkursin në BDO, kliko këtu

2017-12-19 - 09:25 Lexo me shumë

Thirrje për regjistrim në programet çertifikuese të ShKÇAK-së për sesionin shkurt 2018

Shoqata e Kontabilistëve të Çertifikuar dhe Auditorëve të Kosovës shpallë thirrje për regjistrim për trajnimet e sesionit të shkurtit. Trajnimet për programet çertifikuese Teknik i Kontabilitetit, Kontabilist i Çertifikuar,...

2017-12-14 - 01:36 Lexo me shumë

Konkurs pune në TOK Services: Kontabilist i Projektit

Për konkursin në TOK Services, kliko këtu

2017-11-14 - 11:01 Lexo me shumë

Konkurs pune në ShKÇAK: Zyrtar për Logjistikë

Shoqata e Kontabilistëve të Çertifikuar dhe Auditorëve të Kosovës (SHKÇAK), shpall konkurs për plotësimin e pozitës: Zyrtar për logjistikë Zyrtari për Logjistikë është përgjegjës për kryerjen e...

2017-11-08 - 01:46 Lexo me shumë