Konkurs për punë në ShKÇAK: Ligjërues me angazhim për lëndët e programit për “Auditor të Brendshëm të Çertifikuar”

Për konkursin në ShKÇAK, klikoni këtu.

2020-02-25 - 10:47 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Deloitte: Tax Consultant

Për konkursin në Deloitte, kliko këtu.

2020-02-23 - 10:47 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Four Points By Sheraton: Specialist i Kontabilitetit

Si të aplikoni: Kandidatët e interesuar janë të ftuar të paraqesin aplikimin e tyre elektronik në anglisht, në versionin PDF në [email protected]  me temën e e-mailit: Emri dhe Mbiemri - Pozita Afati i aplikimit: 22 shkurt 2020 deri...

2020-02-18 - 08:46 Lexo me shumë

Konkurs për punë në EuroGoma: Kontabilist/e - 2 pozita

Për konkursin në EuroGoma, klikoni këtu.

2020-02-10 - 10:46 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Mazars Kosovo: Audit Manager

Për konkursin në Mazars Kosovo, kliko këtu

2020-02-10 - 08:46 Lexo me shumë

Konkurs për punë në WURTH Kosova: Asistent Financiar

Për konkursin në WURTH Kosova, klikoni këtu.

2020-02-06 - 08:46 Lexo me shumë

Konkurs për punë në NEXIA KS: Asistent në Auditim dhe Këshillim dhe Praktikant me Mundësi Punësimi

Për pozitën: Asistent në Auditim dhe Këshillim, kliko këtu Për pozitën: Praktikant me Mundësi Punësimi, kliko këtu

2020-02-03 - 08:46 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Raiffeisen Bank Kosovo: Internal Audit Specialist

Për konkursin në Raiffeisen Bank Kosovo, kliko këtu.

2020-01-30 - 08:46 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Down Syndrome Kosova: Menaxher/e Financiar/e

Për konkursin në Down Syndrome Kosova, klikoni këtu.

2020-01-30 - 08:46 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Ernst and Young Kosovo: Assurance Interns

Për konkursin në Ernst and Young Kosovo, klikoni këtu.

2020-01-23 - 08:46 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Grant Thornton: Auditor

Për konkursin në Grant Thornton, klikoni këtu

2020-01-16 - 08:46 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Grupin e kompanive të ZERO POZITIVE: Kontabilist - 2 pozita

Për konkursin në ZERO POZITIVE, kliko këtu.

2020-01-15 - 02:46 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Kouleta SA: Kontabilist - 2 pozita

Për konkursin në Kouleta RS, kliko këtu.

2020-01-15 - 01:46 Lexo me shumë

Konkurs për punë në RSM Kosovo: Audit Senior - 1 pozitë, Audit Assistant - 3 pozita, Accountant - 1 pozitë

Për konkursin në RSM Kosovo, kliko këtu.

2019-12-13 - 10:46 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Baker Tilly: Audit Interns

Për konkursin në Baker Tilly, klikoni këtu.

2019-12-05 - 04:00 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Finca: Senior Internal Auditor

Për konkursin në FINCA, kliko këtu.

2019-11-29 - 12:23 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Grant Thornton: Auditor

Për konkursin në Grant Thornton, kliko këtu.

2019-11-29 - 12:00 Lexo me shumë

Konkurs për punë në AFAM Group: Dy (2) praktikantë/e me mundësi punësimi - Teknik i Kontabilitetit

Për konkursin në AFAM Group, kliko këtu.

2019-11-29 - 10:41 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Digitnest: Praktikantë në Kontabilitet

Për konkursin në Digitnest, kliko këtu.

2019-11-08 - 02:41 Lexo me shumë

Thirrje për regjistrim në programet e ShKÇAK-së për sesionin SHKURT 2020

Thirrje për regjistrim në programet e ShKÇAK-së për sesionin SHKURT 2020 Shoqata e Kontabilistëve të Çertifikuar dhe Auditorëve të Kosovës shpallë thirrje për regjistrim për trajnimet e sesionit të shkurtit. Trajnimet...

2019-11-06 - 12:17 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Moneta - MoneyGram: Asistent/e në Auditim

Për konkursin në Moneta - MoneyGram, kliko këtu.

2019-11-01 - 06:41 Lexo me shumë

Konkurs për punë në RIKON: Udhëheqës/e i/e Departamentit të Financave

Për konkursin në RIKON, kliko këtu.

2019-09-30 - 11:00 Lexo me shumë

Konkurs për punë në BDO:Praktikant/e në Auditim//Kontabilitet

Për konkursin në BDO, kliko këtu.  

2019-09-18 - 03:48 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Grant Thornton: Audit Manager

Për konkursin në Grant Thornton, kliko këtu.

2019-09-04 - 08:46 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Kompaninë e Sigurimeve "Siguria": Udhëheqës/e i/e Auditimit

Për konkursin në Kompaninë e Sigurimeve "Siguria", kliko këtu.

2019-08-27 - 08:49 Lexo me shumë

Konkurs për punë në PwC Kosovo: Tax Associate

Për konkursin në PwC Kosovo, kliko këtu.

2019-08-21 - 08:49 Lexo me shumë

Konkurs për punë në PwC Kosovo: Tax Intern

Për konkursin në PwC Kosovo, kliko këtu.

2019-08-21 - 08:46 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Dino Company: Praktikant/e Financier/e

Për konkursin në Dino Company, kliko këtu.

2019-07-28 - 10:50 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Deloitte: Tax Consultant

Për konkursin në Deloitte, kliko këtu.

2019-07-28 - 10:47 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Emporium: Kontabilist i Çertifikuar - 1 pozitë dhe Teknik i Kontabilitetit - 1 pozitë

Për konkursin në Emporium, kliko këtu.

2019-07-24 - 03:48 Lexo me shumë