Tomorr Zhaveli

2017-11-23 - 10:37 Lexo me shumë

Kontabilist i Çertifikuar

Profesioni i kontabilitetit në vendet e zhvilluara perëndimore tashmë është i dëshmuar dhe luan një rol të rëndësishëm në zhvillimin ekonomik. Profesionistët e kontabilitetit janë profesionistët e biznesit të cilët...

2017-09-20 - 11:28 Lexo me shumë