ORARI I PROVIMEVE TË SHKÇAK-SË, TË AFATIT JANAR-SHKURT 2021

Paraqitja e provimeve për afatin JANAR-SHKURT  2021 bëhet prej 23/12/2020 – 15/01/2021. Për ta parë orarin dhe hollësitë tjera rreth paraqitjes së provimeve, klikoni në linkun në vazhdim Orari i provimeve, Afati Janar-Shkurt 2021

2020-12-22 - 01:43 Lexo me shumë

ORARI I PROVIMEVE TË SHKÇAK-SË, TË AFATIT NËNTOR-DHJETOR 2020

Paraqitja e provimeve për afatin NËNTOR-DHJETOR 2020 bëhet prej 20/10/2020 – 13/11/2020. Për ta parë orarin dhe hollësitë tjera rreth paraqitjes së provimeve, klikoni në linkun në vazhdim Orari i provimeve, Afati Nëntor-Dhjetor...

2020-10-20 - 01:43 Lexo me shumë

ORARI I PROVIMEVE TË SHKÇAK-SË, TË AFATIT SHTATOR-TETOR 2020

Paraqitja e provimeve për afatin SHTATOR-TETOR 2020 bëhet prej 24/08/2020 – 21/09/2020. Për ta parë orarin dhe hollësitë tjera rreth paraqitjes së provimeve, klikoni në linkun në vazhdim Orari i provimeve, Afati Shtator-Tetor 2020

2020-08-21 - 01:43 Lexo me shumë

ORARI I PROVIMEVE TË SHKÇAK-SË, TË AFATIT KORRIK-GUSHT 2020

Paraqitja e provimeve për afatin KORRIK-GUSHT 2020 bëhet prej 08/06/2020 – 03/07/2020. Për ta parë orarin dhe hollësitë tjera rreth paraqitjes së provimeve, klikoni në linkun në vazhdim Orari i provimeve, Afati Korrik-Gusht 2020

2020-06-03 - 10:43 Lexo me shumë

ORARI I PROVIMEVE TË SHKÇAK-SË, TË AFATIT MARS 2020

Paraqitja e provimeve për afatin MARS 2020 bëhet prej 10/02/2020 – 06/03/2020. Për ta parë orarin dhe hollësitë tjera rreth paraqitjes së provimeve, klikoni në linkun në vazhdim Orari i provimeve, Afati Mars 2020

2020-02-10 - 10:43 Lexo me shumë

ORARI I PROVIMEVE TË SHKÇAK-SË, TË AFATIT JANAR 2020

Paraqitja e provimeve për afatin JANAR 2020 bëhet prej 25/11/2019 – 20/12/2019. Për ta parë orarin dhe hollësitë tjera rreth paraqitjes së provimeve, klikoni në linkun në vazhdim Orari i provimeve, Afati Janar 2020.

2019-11-25 - 10:43 Lexo me shumë

ORARI I PROVIMEVE TË SHKÇAK-SË, TË AFATIT SHTATOR 2019

Paraqitja e provimeve për afatin SHTATOR 2019 bëhet prej 19/08/2019 – 09/09/2019. Për ta parë orarin dhe hollësitë tjera rreth paraqitjes së provimeve, klikoni në linkun në vazhdim   Orari i provimeve të Afatit Shtator 2019

2019-07-19 - 10:43 Lexo me shumë

ORARI I PROVIMEVE TË SHKÇAK-SË, TË AFATIT QERSHOR 2019

Paraqitja e provimeve për afatin QERSHOR 2019 bëhet prej 13/05/2019 – 31/05/2019. Për ta parë orarin dhe hollësitë tjera rreth paraqitjes së provimeve, klikoni në linkun në vazhdim   Orari i provimeve të Afatit Qershor 2019

2019-02-21 - 04:43 Lexo me shumë

ORARI I PROVIMEVE TË SHKÇAK-SË, TË AFATIT JANAR 2019

Paraqitja e provimeve për afatin JANAR 2019 bëhet prej 19/11/2018 – 10/12/2018. Për ta parë orarin dhe hollësitë tjera rreth paraqitjes së provimeve, klikoni në linkun në vazhdim   Orari i provimeve të Afatit Janar, 2019.

2018-11-14 - 04:43 Lexo me shumë

ORARI I PROVIMEVE TË SHKÇAK-SË, TË AFATIT SHTATOR 2018

Paraqitja e provimeve për afatin SHTATOR 2018 bëhet prej 27/08/2018 – 14/09/2018. Për ta parë orarin dhe hollësitë tjera rreth paraqitjes së provimeve, klikoni në linkun në vazhdim Orari i provimeve të afatit Shtator 2018  

2018-05-18 - 04:43 Lexo me shumë

ORARI I PROVIMEVE TË SHKÇAK-SË, TË AFATIT QERSHOR 2018

Paraqitja e provimeve për afatin QERSHOR 2018 bëhet prej 14/05/2018 – 01/06/2018. Për ta parë orarin dhe hollësitë tjera rreth paraqitjes së provimeve, klikoni në linkun në vazhdim Orari i provimeve të afatit Qershor 2018  

2018-05-18 - 03:43 Lexo me shumë

Orari i provimeve të ShKÇAK-së, të afatit DHJETOR 2017

Paraqitja e provimeve për afatin DHJETOR 2017 bëhet prej 13/11/2017 – 08/12/2017. Për ta parë orarin dhe hollësitë tjera rreth paraqitjes së provimeve, klikoni në linkun në vazhdim Orari i provimeve të afatit Dhjetor...

2017-11-08 - 02:10 Lexo me shumë