Konkurs për punë në Zvilo: Credit Analyst

Për Konkursin në Zvilo, kliko këtu.

2024-07-17 - 03:46 Lexo me shumë

Konkurs për punë në BDO: Internship in Audit

Për konkursin në BDO, klikoni këtu.

2024-07-04 - 03:46 Lexo me shumë

Konkurs për punë në FinCo Group: Teknik i Kontabilitetit

Për konkursin në FinCo, klikoni këtu.

2024-06-24 - 03:46 Lexo me shumë

Konkurs për punë në ShKÇAK: Zyrtar i Departamentit të Menaxhimit të Cilësisë në Pajtueshmëri me Standarde (DMCPS)

Për konkursin në ShKÇAK, klikoni këtu.

2024-05-21 - 10:48 Lexo me shumë

Konkurs për punë në ShKÇAK: Koordinator/e i/e Lartë për Zhvillim Profesional dhe Projekte

Për konkursin në ShKÇAK, klikoni këtu.

2024-05-21 - 10:47 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Kouleta: Kontabilist/e dhe Ndihmës/e kontabilist/e

Për konkursin në Kouleta, kliko këtu

2024-05-02 - 03:23 Lexo me shumë

Konkurs për punë në AFAM: Praktikant/e me mundësi punësimi - Teknik i Kontabilitetit - 2 pozita

Për konkursin në AFAM, klikoni këtu

2024-04-17 - 12:41 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Evidence Synthesis Group: Accounting and financial advisory services

Për konkursin në Evidence Synthesis Group, kliko këtu

2024-04-04 - 09:16 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Accounting Plus: Kontabilist/e dhe Ndihmës/e Kontabilist/e

Për konkursin në Accounting Plus, kliko këtu

2024-03-05 - 09:16 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Mazars: Senior Accountant

Për konkursin në Mazars, kliko këtu

2024-02-28 - 09:16 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Mazars: Assistant Accountant

Për konkursin në Mazars, kliko këtu

2024-02-28 - 09:16 Lexo me shumë

Konkurs për punë në ShKÇAK: Zyrtar i Logjistikës

Për konkursin në ShKÇAK, klikoni këtu.

2024-01-11 - 10:47 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Kouleta: Kontabilist/e dhe Ndihmës/e kontabilist/e

Për konkursin në Kouleta, kliko këtu

2024-01-10 - 12:23 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Spitalin Amerikan: Cost Accountant

Për konkursin në Spitalin Amerikan, klikoni këtu.

2023-12-19 - 10:47 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Spitalin Amerikan: Accounting Assistant

Për konkursin në Spitalin Amerikan, klikoni këtu.

2023-12-19 - 10:47 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Vam Bend: Asistent/e në financa

Për konkursin në Vam Bend, klikoni këtu.

2023-11-23 - 10:47 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Universitetin e Prishtinës: Drejtor i zyrës së auditimit të brendshëm - 1 pozitë dhe Zyrtar i auditimit të brendshëm - 2 pozita

Për konkursin në Universitetin e Prishtinës, klikoni këtu.

2023-11-02 - 10:47 Lexo me shumë

Konkurs për punë në ShKÇAK: Zyrtar në Departamentin e Edukimit dhe Standardeve Profesionale

Për konkursin në ShKÇAK, klikoni këtu.

2023-11-02 - 10:47 Lexo me shumë

REPARIS for SMEs/Kosovo -TOR for consultant to POB

​​Për konkursin e Bankës Botërore, klikoni këtu.

2023-10-26 - 09:45 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Baker Tilly: Accounting and Tax Senior

​Për konkursin në Baker Tilly, klikoni këtu.

2023-10-25 - 09:45 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Manaferra: Finance and Accounting Specialist

Për konkursin në Manaferra, klikoni këtu.

2023-09-25 - 01:41 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Nexia KS: Auditor Associate, Tax and Accounting Associate and Associate in the Consulting Department

Për konkursin në Nexia KS, klikoni këtu.

2023-09-11 - 09:41 Lexo me shumë

Konkurs për punë në RSM Kosovo: Audit Assistant - 2 pozita dhe Accounting Assistant - 2 pozita

Për konkursin në RSM Kosovo, klikoni këtu.

2023-09-05 - 12:46 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Baker Tilly: Audit Senior - 5 pozita

​Për konkursin në Baker Tilly, klikoni këtu.

2023-09-04 - 04:45 Lexo me shumë

Konkurs për punë në Walone: Asistent në Kontabilitet dhe Financa - 2 pozita

Për konkursin në Walone, klikoni këtu.

2023-08-19 - 10:47 Lexo me shumë

Konkurs për punë në ShKÇAK: Zyrtar në Departamentin e Edukimit dhe Standardeve Profesionale

Për konkursin në ShKÇAK, klikoni këtu.

2023-08-07 - 10:47 Lexo me shumë

Konkurs për punë në ShKÇAK: Udhëheqës i Administratës

Për konkursin në ShKÇAK, klikoni këtu.

2023-08-07 - 10:46 Lexo me shumë

Konkurs për punë në ACCELL: Intern Accountants

Për konkursin në ACCELL, klikoni këtu.

2023-06-29 - 04:46 Lexo me shumë

Konkurs për punë në BDO: Internship in Audit

Për konkursin në BDO, klikoni këtu.

2023-06-02 - 08:46 Lexo me shumë

Thirrje për regjistrim në programet e ShKÇAK për sesionin SHTATOR 2023

Thirrje për regjistrim në programet e ShKÇAK për sesionin SHTATOR 2023 Shoqata e Kontabilistëve të Çertifikuar dhe Auditorëve të Kosovës shpallë thirrje për regjistrim për trajnimet e sesionit të Shtatorit. Trajnimet...

2023-05-15 - 10:30 Lexo me shumë