Agim Rexhepaj

Agim Rexhepaj punon si kontabilist dhe auditor me seli në Suharekë. Ka mbaruar Fakultetin Ekonomik në Universitetin e Prishtinës. Është anëtar i ShKÇAK-së dhe mban titullin Auditor i Çertifikuar.