Urime 8 Marsi – Dita Ndërkombëtare e Gruas

2019-03-08 - 12:07

Dita Ndërkombëtare e Gruas është një ditë globale që feston arritjet shoqërore, ekonomike, kulturore dhe politike të grave - duke shënuar gjithashtu një thirrje për veprim për arritjen e barazisë gjinore.

ShKÇAK është organizata e parë profesionale, e cila që nga fillimet e themelimit të saj i ka dhënë gruas një rol të rëndësishëm në profesion.

Tanimë anëtarësia e shoqatës përfaqësohet nga gratë me 53.3%.

Sot një falënderim i veçantë shkon për ju të cilat asnjëherë nuk u dorëzuat dhe arritët majat e suksesit. Pa ju ShKÇAK nuk do të ishte këtu ku është sot.

Urime 8 Marsi – Dita Ndërkombëtare e Gruas