NJOFTIM

2019-01-10 - 04:43

Ju njoftojmë se për shkakë të motit të ftohtë dhe reshjeve të borës, të gjitha provimet do të shtyhen për një javë.

 

Orari i provimeve të Afatit Janar, 2019.