Njoftim

2018-12-24 - 01:36

Me rastin e festave të fundvitit, Zyra Ekzekutive e ShKÇAK do të jetë e mbyllur nga data 24 dhjetor 2018 deri me 3 janar 2019. Të gjitha ligjëratat do të vazhdojnë sipas orarit të rregullt, si dhe për cfarëdo pyetje mund të drejtoheni në [email protected]