Njoftim

2018-01-23 - 03:49

Njoftojmë të gjithë studentët se ligjëratat e trajnimeve të programeve çertifikuese të ShKÇAK-së, Teknik i Kontabilitetit, Kontabilist i Çertifikuar dhe Auditor i Çertifikuar, të sesionit SHKURT 2018, fillojnë më 20 shkurt, 2018.