Sesioni i radhës i Edukimit të Vazhdueshëm Profesional

2024-06-11 - 03:41

ShKÇAK për anëtarët e saj ka organizuar EVP-në e cila do të mbahet me 27-28 qershor, 2024 me temën:

  • Kontabiliteti i stoqeve: aspekti tatimor dhe i raportimit financiar – SNK 2

 

Për më shumë informata rreth EVP, klikoni KËTU