Sesioni i radhës i Edukimit të Vazhdueshëm Profesional

2024-05-31 - 03:41

ShKÇAK për anëtarët e saj ka organizuar EVP-në e cila do të mbahet me 07 qershor, 2024 me temën:

  • Zbatimi në praktikë i procedurave analitike dhe raportimit në angazhimet e rishikimit

 

Për më shumë informata rreth EVP, klikoni KËTU