Sesioni i radhës i Edukimit të Vazhdueshëm Profesional

2023-06-07 - 10:40

ShKÇAK për anëtarët e saj ka organizuar EVP-në dy-ditore e cila do të mbahet me 26-27 qershor, 2023 me temat:

  • Strategjia e auditimit të brendshëm, planifikimi i auditimit dhe programi i auditimit; Çështjet e raportimit të Auditimit të Brendshëm.

 

Për më shumë informata rreth EVP, klikoni Këtu