Sesioni i radhës i Edukimit të Vazhdueshëm Profesional

2023-05-11 - 10:00

ShKÇAK për anëtarët e saj ka organizuar EVP-në e cila do të mbahet me 18 maj, 2023 me temën:

  • Menaxhimi i Riskut dhe Roli i Auditimit të Brendshëm

 

Për më shumë informata rreth EVP, klikoni Këtu