Sesioni i radhës i Edukimit të Vazhdueshëm Profesional

2023-04-25 - 03:43

ShKÇAK për anëtarët e saj ka organizuar EVP-në e cila do të mbahet me 4 maj, 2023 me temën:

  • Ngarkesa e kundërt, momenti i lindjes së detyrimit për TVSH – e drejta e zbritjes së tvsh-së dhe rregullimet e zbritjeve.

 

Për më shumë informata rreth EVP, klikoni Këtu