Sesioni i radhës i Edukimit të Vazhdueshëm Profesional

2022-11-24 - 11:43

ShKÇAK për anëtarët e saj ka organizuar EVP-në dy-ditore e cila do të mbahet me 05 dhe 06 dhjetor, 2022 me temën:

  • SNA 315  - Identifikimi dhe vlerësimi i rrezikut të anomalisë materiale (i rishikuar)
  • SNA 260 - Komunikimi me personat e ngarkuar me qeverisjen

 

Për më shumë informata rreth EVP, klikoni Këtu