Sesioni i radhës i Edukimit të Vazhdueshëm Profesional

2022-11-07 - 03:43

ShKÇAK për anëtarët e saj ka organizuar EVP-në një-ditore e cila do të mbahet me 23 nëntor, 2022 me temën:

  • Ndryshimet në strukturën e biznesit dhe kontabilitetin e menaxhimit.

 

Për më shumë informata rreth EVP, klikoni Këtu