Sesioni i radhës i Edukimit të Vazhdueshëm Profesional

2022-10-04 - 01:43

ShKÇAK për anëtarët e saj ka organizuar EVP-në dy-ditore e cila do të mbahet me 17 - 18 tetor, 2022 me temën:

  • SNRF 9-Instrumentet financiare dhe SNRF 13-Matja e vlerës së drejtë

 

Për më shumë informata rreth EVP, klikoni Këtu