Sesioni i radhës i Edukimit të Vazhdueshëm Profesional

2022-05-20 - 01:43

ShKÇAK për anëtarët e saj ka organizuar EVP-në  dy-ditore e cila do të mbahet me 26-27 maj, 2022 me temën:

  • Vështrim i përgjithshëm i auditimittë brendshëm të bazuar në rrezik dhe Vlerësimi i rrezikut nga auditorët e brendshëm dhe çasja e planit të auditimi bazuar në rrezik

 

Për më shumë informata rreth EVP, klikoni KËTU