Sesioni i radhës i Edukimit të Vazhdueshëm Profesional

2022-05-13 - 06:43

ShKÇAK për anëtarët e saj ka organizuar EVP-në  një-ditore e cila do të mbahet me 19 maj, 2022 me temën:

  • Momenti i lindjes së detyrimit për TVSH;
  • E drejta e zbritjes së TVSH;
  • Rregullimet e zbritjeve të TVSH; dhe
  • Trajtimi i Notë Krediti të lëshuar dhe Notë krediti të pranuar.

 

Për më shumë informata rreth EVP, klikoni KËTU