Sesioni i radhës i Edukimit të Vazhdueshëm Profesional

2021-10-19 - 06:43

ShKÇAK për anëtarët e saj ka organizuar EVP-në  dy-ditore e cila do të mbahet me 4 dhe 5 nëntor, 2021 me temën:

  • Zbatimi në Praktikë i Procedurave Analitike të Auditimit-rast studimi – Sesioni 2

 

Për më shumë informata rreth EVP, klikoni KËTU.