Sesioni i radhës i Edukimit të Vazhdueshëm Profesional

2021-09-20 - 11:43

ShKÇAK për anëtarët e saj ka organizuar EVP-në  dy-ditore e cila do të mbahet me 29 dhe 30 shtator, 2021 me temën:

  • SNK 36 - Dëmtimi i Pasurive dhe SNRF 16  - Lizingu

Për më shumë informata rreth EVP, klikoni KËTU.