ShKÇAK pjesëmarrëse në Mbledhjen e Këshillit së Federatës Mesdhetare të Kontabilistëve (FCM)

2020-01-31 - 02:59

Romë, 31 Janar 2020 - Kryetarja e Këshillit të ShKÇAK Znj.  Afërdita Gashi mori pjesë në Mbledhjen e Këshillit së Federatës Mesdhetare të Kontabilistëve (FCM).

Gjatë këtij takimi të pranishmit diskutuan planin e ri strategjik, aktivitetet e ardhshme dhe Konferencën vjetore të 18-në me radhë.

Në këtë takim si çështje me rëndësi për diskutim ishte dhe përbërja e Komisionit Ekzekutiv. Gjithashtu, u diskutuan dhe çështje të tjera me rëndësi si dhe vendndodhjet dhe datat e takimeve të ardhshme.