ShKÇAK pjesëmarrëse në ceremoninë e 20 vjetorit të Administratës Tatimore të Kosovës

2020-01-17 - 01:07

Administrata Tatimore e Kosovës sot shënon 20 vjetorin e themelimit të saj, një periudhë me shumë sfida por padyshim edhe shumë suksese në mbledhjen e tatimeve dhe kontributeve dhe ofrimin e shërbimeve cilësore për tatimpaguesit.

Përfaqësues të ShKÇAK patën nderin të marrin pjesë në ceremoninë e shënimit të këtij përvjetori dhe të pranojnë mirënjohjen e ndarë për Shoqatën për bashkëpunim përgjatë 20 viteve me ATK.

ShKÇAK ka qenë dhe do të mbetet partner i ATK-së në ngritjen e kapaciteteve profesionale brenda këtij institucioni me qëllim të përmirësimit të shërbimeve për tatimpagues dhe luftimin e evazionit fiskal dhe ekonomisë joformale.