Njoftim - KKRF publikon Udhëzimin Administrativ Nr. 02/2019 për Pavarësinë e Auditorëve Ligjor dhe Firmave të Auditimit

2019-12-23 - 04:04

Këshilli Kosovar për Raportim Financiar (KKRF)  ka lëshuar Udhëzimin Administrativ Nr. 02/2019 për Pavarësinë e Auditorëve Ligjor dhe Firmave të Auditimit. 

Ju lutemi  klikoni KËTU  për të qasur Udhëzimin Administrativ.