Sesioni i radhës i Edukimit të Vazhdueshëm Profesional

2019-11-12 - 11:43

ShKÇAK për anëtarët e saj ka organizuar EVP-në dy-ditore e cila do të mbahet me datë 5 dhe 6 dhjetor, 2019  me temë:

  • Azhurnimet e fundit në legjislacionin tatimor
  • Vlerësimi i investimeve kapitale (buxhetimi i kapitalit)

Për më shumë informata rreth EVP, klikoni KËTU.