Sesioni i radhës i Edukimit të Vazhdueshëm Profesional

2019-11-05 - 11:43

ShKÇAK për anëtarët e saj ka organizuar EVP-në dy-ditore e cila do të mbahet me datë 11 dhe 12 nëntor, 2019  me temë:

  • Standardi ndërkombëtar për angazhimet e rishikimeve (2400) dhe Kodi i Etikës

 

Për më shumë informata rreth EVP, klikoni KËTU