Sesioni i radhës i Edukimit të Vazhdueshëm Profesional

2019-10-31 - 03:43

ShKÇAK për anëtarët e saj ka organizuar EVP-në dy-ditore e cila do të mbahet me datë 5 dhe 6 nëntor, 2019  me temë:

  • SNRF 15- Të hyrat nga kontratat me klientët

 

Për më shumë informata rreth EVP, klikoni KËTU