Seminar dhe Sesioni i radhës i Edukimit të Vazhdueshëm Profesional

2019-09-04 - 10:43

ShKÇAK  ka organizuar Seminar  i cili do të mbahet më 13 shtator, 2019 me temë:

  •  "Profesionistët e së ardhmes"

 dhe EVP-në dyditore e cila do të mbahet në datat 13 dhe 14 shtator, 2019 me temë:

  • “SNRF 16 – Lizingu  dhe SNRF 17 – Kontratat e Sigurimeve"

 

Për të shkarkuar agjendën, klikoni KËTU

Për më shumë informata rreth EVP, klikoni KËTU