Ndikimi i pandemisë COVID-19 në tregun e punës

2020-07-08 - 02:28

Publikuar nga: INSTITUTI GAP

 

Instituti GAP ka analizuar ndikimin e hershëm të pandemisë COVID-19 në tregun e punës si dhe ndikimin e masave intervenuese të qeverisë në zbutjen e rreziqeve të papunësisë.

Për të qasur raportin e plotë, klikoni KËTU