COVID-19: Auditimi nga distana

2020-05-04 - 01:01

Publikuar nga: AICPA

 

Shefi i Auditimit  të  AICPA, Bob Dohrer, ofron këshilla për auditimin në distancë dhe vëzhgimin e inventarit gjatë pandemisë së koronavirusit.