Koronavirusi: Konsideratat për Auditorët

2020-04-29 - 03:48

Publikuar nga: ICAEW

 

Fakulteti i Auditimit dhe i Sigurisë i ICAEW ka ndarë një incizim të “webinarit” të tij të fundit duke parë sfidat me të cilat janë duke u ballafaquar auditorët për shkak të përhapjes së koronavirusit:  frekuentimi i faqeve të klienteve, vlerësimeve të kontrollimit të stokut, auditimeve në grupe dhe datave të raportimit.

Ky “webcast”, i organizuar nga Fakulteti i Auditmit dhe i Sigurisë së ICAEW  konsideroi sfidat me të cilat ballafaqohen Auditorët  për shkak të përhapjes së virusit.

Temat e diskutuara përfshijnë:

  • Frekuentimin e faqeve të klienteve
  • Kontrollimi i stokut, Vlerësimet
  • Auditimet në grupe dhe datat e raportimit

 

Për të qasur Webinarin, klikoni KËTU