ORARI I PROVIMEVE TË SHKÇAK-SË, TË AFATIT JANAR 2019

2018-11-14 - 04:43

Paraqitja e provimeve për afatin JANAR 2019 bëhet prej 19/11/2018 – 10/12/2018.

Për ta parë orarin dhe hollësitë tjera rreth paraqitjes së provimeve, klikoni në linkun në vazhdim

 

Orari i provimeve të Afatit Janar, 2019.