Orari i provimeve të ShKÇAK-së, të afatit DHJETOR 2017

2017-11-08 - 02:10

Paraqitja e provimeve për afatin DHJETOR 2017 bëhet prej 13/11/2017 – 08/12/2017.

Për ta parë orarin dhe hollësitë tjera rreth paraqitjes së provimeve, klikoni në linkun në vazhdim

Orari i provimeve të afatit Dhjetor 2017