Audit GROUP Sh.P.K

Audit Group shpk është firmë anëtare e Nexia International LLC. Audit GROUP është firmë që ofron shërbime profesionale në Auditim, Tatime, Kontabilitet dhe Konsulencë. Ne jemi të gatshëm për të zgjidhur çështje komplekse me qasje unike dhe rezultate superiore. Duke mbetur lider në treg në ofrimin e shërbimeve.