Pėrfundon Mbledhja e Pėrgjithshme e Asamblesė sė ShKĒAK-ut

Sapo përfundoi Mbledhja e Përgjithshme e Asamblesë së ShKÇAK-ut. Agjenda e këtij takimi përfshinte çështje të rëndësishme që lidhen me progresin dhe planet e veprimit të ShKÇAK-ut. 

Gjatë takimit është miratuar Raporti Vjetor dhe Pasqyrat Financiare të Audituara të vitit 2016. Gjithashtu gjatë këtij takimi u miratuan Plani i Punes dhe Projekt Buxheti për vitin 2018.

Image
Image
Image
 
Image
Image
Image
Image