Po ndodh tani: Filloi EVP-ja treditore

(Pogradec, Shqipëri - 23, 24, 25 maj 2017) - Sapo filloi EVP-ja treditore në Pogradec. Stafi i ShKÇAK-ut iu uron mirëseardhje dhe punë të mbarë gjatë tri ditëve sa do të zgjas EVP-ja ku një numër i madh i anëtarëve po marrin pjesë. Gjatë këtyre ditëve do të trajtohen temat:

"Lizingu (IAS 17, SNRP 16)" dhe "Të hyrat (IAS 18, SNRF 15)";

"Ngarkesat e kundërta në lëmin e ndërtimtarisë - shembuj praktik"; dhe

"Standardet e opinionit të auditorit (ndryshimet e fundit me raste konkrete studimore, ISA 700, 701, 705, 706)".

Image