THIRRJE PĖR REGJISTRIM NĖ PROGRAMET ĒERTIFIKUESE TĖ SHKĒAK-SĖ PĖR SESIONIN SHKURT 2018

Shoqata e Kontabilistëve të Çertifikuar dhe Auditorëve të Kosovës shpallë thirrje për regjistrim për trajnimet e sesionit të shkurtit. Trajnimet për programet çertifikuese Teknik i Kontabilitetit, Kontabilist i Çertifikuar, Auditor i Çertifikuar, Auditor i Brendshëm dhe Auditor i Çertifikuar i Sekorit Publik do të fillojnë në SHKURT 2018.

Të interesuarit mund të aplikojnë prej datës 16 tetor deri më 01 dhjetor, 2017, gjatë ditëve të punës prej orës 9.00 -12.00 dhe 14.00 – 16.30, në zyrën e ShKÇAK-së, Prishtinë (Rr. Sylejman Vokshi nr.14).

Për më shumë informata rreth regjistrimit në këto programe, klikoni në vegëzat përkatëse:

Teknik i Kontabilitetit

Kontabilist i Çertifikuar

Auditor i Çertifikuar

Auditor i Brendshëm

Auditor i Çertifikuar i Sektorit Publik 

Thirrje pėr regjistrim nė programet ēertifikuese tė ShKĒAK-sė

Shoqata e Kontabilistëve të Çertifikuar dhe Auditorëve të Kosovës njofton se trajnimet për programet çertifikuese Teknik i Kontabilitetit, Kontabilist i Çertifikuar, Auditor i Çertifikuar, Auditor i Brendshëm dhe Auditor i Çertfikuar i Sekorit Publik do të fillojnë në SHTATOR 2017.

Të interesuarit mund të aplikojnë deri më 12 gusht 2017 gjatë ditëve të punës prej orës 9.00 - 12.00 dhe 14.00 – 16.30, në zyrën e SHKÇAK, Prishtinë (Rr. Sylejman Vokshi nr.14).

Për më shumë informata rreth regjistrimit në këto programe, klikoni në vegëzat përkatëse: 

Teknik i Kontabilitetit

Kontabilist i Çertifikuar

Auditor i Çertifikuar

Auditor i Brendshëm

Auditor i Çertifikuar i Sektorit Publik