ShKÇAK e shënon 10 vjetorin e Pavarësisë me konferencë mbi profesionin

Lajmet

Në shënim të 10 vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës, Shoqata e Kontabilistëve...Lexo me shumë

Ftesë për ofertim

Konkurse

Data: 24.03.2018 Shoqata e Kontabilistëve të Çertifikuar dhe Auditorëve të Kosovës ju fton të...Lexo me shumë

Llojllojshmëria e rregulloreve financiare i kushton 780 miliardë dollarë ekonomisë globale

Lajmet

Fragmentimi në rregulloret financiare globale kushton më shumë se 780 miliardë dollarë në vit, sipas një studimi...Lexo me shumë

Lajme përmbledhëse lidhur me punën aktuale të Bordit të Standardeve Ndërkombëtare të Kontabilitetit të Sektorit Publik

Lajmet

Gjatë muajit mars, Bordi i Standardeve Ndërkombëtare të Kontabilitetit të Sektorit Publik (BSNKSP) mbajti takimin e...Lexo me shumë

BSNKSP është duke i mbledhur komentet e palëve të interesit lidhur me Strategjinë dhe Planin e Punës 2019-2023

Lajmet

Bordi i Standardeve Ndërkombëtare të Kontabilitetit të Sektorit Publik (BSNKSP / IPSASB) ka publikuar një Dokument...Lexo me shumë

Teknik i Kontabilitetit

Teknik i kontabilitetit

Teknikët e Kontabilitetit kanë një rol jetësor për të gjitha ndërmarrjet, qoftë ky një biznes privat...Lexo me shumë

Detajet rreth pagesave

ProCredit Bank

Përfituesi: ShKÇAK/SCAAK

Nr. i xhirollogarisë: 1110161271000192

Banka për Biznes

Përfituesi: ShKÇAK/SCAAK

Nr. i xhirollogarisë: 1300271200089555

Adresa:
Sylejman Vokshi nr.50 Prishtinë